Trouwen in Rotterdam?

Bruidsfotograaf Rotterdam & omstreken voor warme, kleurrijke trouwfoto's

Trouwen in rotterdam

Bruidsfotograaf in Gouda met de leukste en gezelligste fotograaf

terugkijkende naar jullie foto's & in gedachte weer terug naar toen.

Terug naar die ene dag, dat ene moment.

trouwen Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Schoonhoven & omgeving

Varsha Kandhai

Dat is wat jullie willen! 

Dat is mijn wens voor jullie.

Dat jullie over 5-10-15 jaar weer een kijkje nemen in jullie foto’s & weer even terug gaan naar jullie dag, jullie fotomoment! 

Bijv. tijdens jullie trouwdag. Dat alle herinneringen weer naar boven komen & dat jullie mooie momenten met elkaar delen, weer terugdenken aan de momenten met jullie dierbaren om jullie heen. Misschien was het wel een hele warme dag en hebben jullie tot diep in de nacht gedanst. Of kwam het met bakken uit de hemel? En hebben jullie alle plannen over boord moeten gooien? 

Al met al, een dag om absoluut niet te vergeten! 

Dé trouwfotograaf

Flexibel, relaxt & spontaan

trouwen in rotterdam, Den Haag, Gouda, zuid-holland & midden nederland

Lachen is gezond, dat is een feit. En laat dat nou nét hetgeen zijn wat ik het liefst doe. En als het even kan, zoveel dat ik een Tenalady nodig heb. Oke, dat laatste moet je met een knipoog lezen. 

In een grote groep met onbekende zal je me amper horen/zien. Maar voel ik me op me gemak dan ben ik graag aanwezig en maak ik van elk moment een feestje. 

Een paar leuke weetjes over mezelf: 

  • Ik heb een MTRO (toeristische) achtergrond, ik heb jarenlang op Amsterdam Airport gewerkt als grondstewardess bij de grote blauwe vogel.
  • Mama van 3 kindjes, een hondenkind & de liefde van Tim.
  • Theeleut 1ste klas, letterlijk en figuurlijk. Het liefst drink ik thee op de Engelse manier, met melk en suiker.
  • True crime lover, ik hou van serie’s zoals CSI/Bones/ The Mentalist.
  • Ik hou van kleur, dat is goed terug te zien in mijn foto’s.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Laat jullie gegevens achter en ik neem contact met jullie op!

Lieve woorden

“Wij hebben hele mooie herinneringen overgehouden dankzij Varscha! Hele fijne en soepele samenwerking, fijne communicatie en hele mooie foto’s mogen ontvangen. 

Dank je wel!!”

Warm, kleurrijk & intiem

trouwfotograaf rotterdam, bergschenhoek, gouda & omstreken

Deze Hagenees, ja geboren & getogen, is groot geworden in de fijne jaren 80’s. Opgegroeid met al het moois van oldskool R&B, Britney Spears, Mental Theo & Charly Lownoise of wat dacht je van de Backstreet Boys & Spice girls!   

Maar ook de tijd dat we van de guldens naar euro’s gingen & je zakgeld gehalveerd werdt! Hahaha! Of de dagen dat je moest inbellen voor het internet.

Voor mij de goeie ouwe tijd 😉

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, ben ik moeder van 3 kinderen, onze Rottweiler Shelby & 16+ jaar met mijn liefde, Tim. Samen wonen we lekker burgerlijk in het groene Zoetermeer. 

Mijn roots liggen op het tropische Trinidad & Tobago, een kleine eilandengroep in het Caribisch gebied. Dat mijn stijl warm & kleurrijk is, is dus niet zo gek.  

Ik ben helemaal in mijn element met 28+ graden, het strand & het liefst een cocktail in mijn hand. 

Maar ook van foto’s! Mijn ouders hebben vroeger veel foto’s/video’s gemaakt & op regenachtige dagen pakte we ze erbij en lagen we helemaal dubbel bij het zien van die beelden. Of vielen er tranen omdat we dierbaren moeten missen.

Dit soort momenten wil ik voor jou & je gezin/liefde of jullie familie creëren. Dat jullie, later, kunnen terugkijken op de momenten samen.