Trouwen in Rotterdam?

Trouwfotograaf Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Schoonhoven & omgeving

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is? Vul het contactformulier in & ik duik gelijk in mijn agenda!

Trouwen op Landgoed Vidaa in Bergschenhoek met trouwfotograaf Shared Moments

Warm & kleurrijk

Trouwen Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Schoonhoven & omgeving

Yes, jullie gaan trouwen, spannende tijden dus!

Hopelijk verlopen alle voorbereidingen naar wens. Alleen een trouwfotograaf nog, daarom ben je hier.

 

De trouwfoto’s van Shared Moments zijn warm, kleurrijk & echt! En met echt, bedoel ik ook echt! Niet geregisseerd, niet aangestuurd, puur & vol emotie. Het is jullie trouwdag, jullie dag om te stralen & in het middelpunt te staan. 

Het laatste wat je wil is dat jullie of jullie gasten gestoord worden. 

Say no more!

Deze trouwfotograaf blijft liever op de achtergrond & legt vanaf daar al jullie liefdevolle momenten vast. De momenten van trots, geluk of verdriet. Jullie happy tears, schatergelach of verbaasde blikken. 

Momenten die niet picture perfect zijn maar echt!

En hoe zit het dan tijdens jullie fotomoment als man & vrouw? Het liefst is dat een moment tijdens het gouden uur! Maar in tegenstelling tot wat hierboven staat, zal ik jullie tijdens jullie fotoshoot, met alle liefde aansturen. 

Benieuwd naar de bruiloft & trouwfoto’s van andere bruidsparen? Je leest het in de blogs! 

 

Trouwfotograaf Gouda, Woerden, Montfoort, Bodegraven en Reewijk
Trouwen in rotterdam, ridderker, schoonhoven en omgeving? Met trouwfotograaf Shared Moments fotografie
Trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, zuid-holland en midden nederland
Trouwfotograaf zoetermeer, berkel en rodenrijs, pijnacker, delft, gouda

trouwfotograaf Rotterdam

Olga & Marcel

Wij hadden vooraf aangegeven dat we vooral ongedwongen sfeer foto’s wilden. Varsha heeft goed naar ons geluisterd, de foto’s geven heel goed de stemming van de dag weer. Haar kracht is dat ze heel goed onderlinge blikken weet te vangen. Ze gaat op in het gezelschap, waardoor je er niet van bewust bent dat er foto’s van je worden gemaakt.

Bruidsfotograaf rotterdam

Trouwen in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Gezinsfotograaf, familiefotograaf en trouwfotograaf in zoetermeer, berkel en rodenrijs, delft, Pijnacker, Gouda, Moordrecht en omgeving.

Trouwfotograaf Varsha

Dé leukste & relaxte bruidsfotograaf in Zuid-Holland & Midden Nederland. Mij is niets te gek! 

Ik ben moeder van 3 kinderen, 1 hond & de liefde van Tim. Samen wonen we in het gezellige Zoetermeer. 

Deze Hagenees is net een kameleon. Ik kan me goed aanpassen aan het gezelschap waarmee ik ben. In grote groepen vindt je me vooral op de achtergrond maar voel ik me op me gemak dán feest ik graag met jullie mee. 

3 leuke weetjes over mij:

  • MTRO afgestudeerd – Ik heb mijn toeristisch opleiding in Den Haag afgerond & daarna jaren op Schiphol als grondstewardess gewerkt.

  • Crime Scene – Ik ben gek op serie’s zoals CSI/Bones/The mentalist/How to get away with murder. I love it!

  • Ik drink graag thee op de Engelse manier, with milk & sugar please.

Meer weten over mij? Klik & leer mij kennen!