Trouwen in Rotterdam?

Trouwfotograaf Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Schoonhoven & omgeving

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is? Vul het contactformulier in & ik duik gelijk in mijn agenda!

trouwfotograaf zoetermeer, den haag, gouda & zuid holland

Warm & kleurrijk

Trouwen Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Schoonhoven & omgeving

Yes, jullie gaan trouwen, spannende tijden dus!

Hopelijk verlopen alle voorbereidingen naar wens. Alleen een trouwfotograaf nog, daarom ben je hier.

 

De trouwfoto’s van Shared Moments zijn warm, kleurrijk & echt! En met echt, bedoel ik ook echt! Niet geregisseerd, niet aangestuurd, puur & vol emotie. Het is jullie trouwdag, jullie dag om te stralen & in het middelpunt te staan. 

Het laatste wat je wil is dat jullie of jullie gasten gestoord worden. 

Say no more!

Deze trouwfotograaf blijft liever op de achtergrond & legt vanaf daar al jullie liefdevolle momenten vast. De momenten van trots, geluk of verdriet. Jullie happy tears, schatergelach of verbaasde blikken. 

Momenten die niet picture perfect zijn maar echt!

En hoe zit het dan tijdens jullie fotomoment als man & vrouw? Het liefst is dat een moment tijdens het gouden uur! Maar in tegenstelling tot wat hierboven staat, zal ik jullie tijdens jullie fotoshoot, met alle liefde aansturen. 

Benieuwd naar de bruiloft & trouwfoto’s van andere bruidsparen? Je leest het in de blogs! 

 

Trouwfotograaf Gouda, Woerden, Montfoort, Bodegraven en Reewijk
Trouwen in rotterdam, ridderker, schoonhoven en omgeving? Met trouwfotograaf Shared Moments fotografie
Trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, zuid-holland en midden nederland
Trouwfotograaf zoetermeer, berkel en rodenrijs, pijnacker, delft, gouda

trouwfotograaf Rotterdam

K. van der Poel

Hele fijne samenwerking en een duidelijke communicatie vooraf. Op de dag zelf was ze flexibel en bleef ze rustig, ook al was het een uitdaging om de familie (4 generaties) op de foto te krijgen. Kortom, een prettig persoon die ook nog eens mooie foto’s van mijn familie heeft gemaakt. Dankjewel, Varsha!

J. Assad

Wij hebben hele mooie herinneringen overgehouden dankzij Varscha! Hele fijne en soepele samenwerking, fijne communicatie en hele mooie foto’s mogen ontvangen. Dank je wel!!

M. Hahn

Heeft mooie foto's gemaakt, service vooraf en tijdens onze trouwdag was perfect. Wij hebben heel snel de foto's ontvangen. Gewoon perfect.👍

D. Peterburgskaya

Varsha stelden ons op ons gemak en de tijd vloog zo voorbij. We hebben heel snel preview vd shoot gekregen en oh wat waren de foto’s mooi gemaakt! Varsha is zeker aan te raden als een goede en vriendelijke fotograaf!

Bruidsfotograaf rotterdam

Trouwen in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Gezinsfotograaf, familiefotograaf en trouwfotograaf in zoetermeer, berkel en rodenrijs, delft, Pijnacker, Gouda, Moordrecht en omgeving.

Trouwfotograaf Varsha

Dé leukste & relaxte bruidsfotograaf in Zuid-Holland & Midden Nederland. Mij is niets te gek! 

Ik ben moeder van 3 kinderen, 1 hond & de liefde van Tim. Samen wonen we in het gezellige Zoetermeer. 

Deze Hagenees is net een kameleon. Ik kan me goed aanpassen aan het gezelschap waarmee ik ben. In grote groepen vindt je me vooral op de achtergrond maar voel ik me op me gemak dán feest ik graag met jullie mee. 

3 leuke weetjes over mij:

  • MTRO afgestudeerd – Ik heb mijn toeristisch opleiding in Den Haag afgerond & daarna jaren op Schiphol als grondstewardess gewerkt.

  • Crime Scene – Ik ben gek op serie’s zoals CSI/Bones/The mentalist/How to get away with murder. I love it!

  • Ik drink graag thee op de Engelse manier, with milk & sugar please.

Meer weten over mij? Klik & leer mij kennen!