Trouwfotograaf zoetermeer, berkel en rodenrijs, pijnacker, delft, gouda

Bruidsfotograaf Den Haag

Turkse Bruiloft

warm & kleurrijk

Bruidsfotograaf Den Haag

fotograaf Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Pijnacker, Bergschenhoek, Zevenhuizen, Delft
Trouwen in Den Haag
Vandaag mocht ik mee met trouwfotograaf Jessica Groenewegen.
Van Zoetermeer naar Zaandam & van Zaandam naar Den Haag.
Met een kleine tussenstop in het prachtige Clingendael voor een bruidsfotoshoot.
Kleurrijke trouwfoto’s
Een Turkse bruiloft met, niet 1 maar 2 locaties om aan te rijden!
Het eten stond al klaar, bij binnenkomst mochten we gelijk aanschuiven!
Maar Varsha, jullie komen toch daar om foto’s te maken?
Ja! Maar in sommige culturen in het onbeleefd om geen hapje mee te eten. En het laatste wat je wilt is onbeleefd zijn, dus hop, zitten en lekker genieten van de Turkse keuken!
Alsof je in een warm bad stapt! Er wordt goed voor je gezorgd.
Door tante C* werd dit een kleine, intieme Turkse bruiloft, alleen de naaste familieleden en vrienden waren aanwezig.
Uit eigen ervaring weet ik dat kleine, intieme bruiloften van bruidsparen met een buitenlandse achtergrond, nog best groot kan zijn. Soms is de familie van de bruid en bruidegom zo groot! Dat je met alleen de familieleden op een groot aantal gasten zit.
Zelf heb ik een paar Hindoestaanse bruiloften mogen meemaken, waarbij er geen limiet was op het aantal gasten. Ik kan je vertellen dat je elkaar dan kwijt kan raken op de trouwlocatie! 
Dit echtpaar ging voor een kleine bruiloft, heel traditioneel. Bruidegom haalde zijn bruid op van het ouderlijk huis. Met alle toeters en bellen, muziek en dus eten! 

Traditionele turkse bruid & bruidegom

bruidsfotograaf Den Haag

Traditioneel, klein en intiem waren de punten deze dag. Precies hetgeen waar ik van hou, want als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik goed ga op kleine gezelschappen. Er werd een gebed gezegd in de woonkamer, nog wat geld buit gemaakt, geknuffeld, gehuild en heel veel gelachen. Heel veel emotie’s dus! Alles wat zo’n dag bijzonder maakt. 
Trouwen in het Julianaplaza, Den Haag
Met een kleine tussenstop in Clingendael om wat prachtige bruidsfoto’s te maken. Reden we daarna richting het Julianaplaza in Transvaal. Voor mij bekend terrein, als geboren en getogen Hagenees ken ik het op mijn duimpje. En dat werkte nu in ons voordeel, want voor Jessica was het iets onbekender terrein. Het zoeken naar een parkeerplaats was nog wel een dingetje, want het liefst parkeer je voor de deur van de trouw locatie. Alleen in Transvaal, Den Haag kan dat nogal een uitdaging zijn.
Eenmaal geparkeerd en aangekomen in de Julianakerk, Den Haag, keek ik mijn ogen uit! Van buiten heb ik dit gebouw een tal van keren gezien. Maar van binnen…..Ik dacht dat dit altijd een oude kerk was, wat nauwelijks gebruikt werd. Niet weten dat dit een trouw & evenementen locatie was, beheerd door Atalay Celenk en Jale Celen. En wat hebben zij er een plaatje van gemaakt!

Trouwen in Den Haag

Met trouwfotograaf Varsha Kandhai

Gaan jullie ook voor een traditionele bruiloft?
En willen jullie dat vastgelegd hebben? 
Dan ben ik dé fotograaf voor jullie grote dag! Vul het contactformulier & ik neem contact met jullie op. 
Ik praat graag en vertel jullie met alle liefde wat de mogelijkheden zijn. 
Tot snel! 
Liefs, Varsha

Meer blogs

Familiefotoshoot in Gouda gemaakt door www.sharedmoment.nl

Familiefotoshoot, wat trek je aan?

Familiefotoshoot Familie fotoshoot met de hele fam? Geen idee wat jullie aan moeten? Met deze tips wordt het kiezen van jullie outfits een eitje! En

Hoelang huur je een trouwfotograaf in?

Trouwfotograaf Zuid-Holland Hoelang huur je een trouwfotograaf in?! Laat ik beginnen met…. Daar is geen enkel antwoord goed/fout, daar zijn geen regels voor. Als je

Pre-weddingshoot in de duinen van Den Haag

Waarom een pre-weddingshoot?

Pre-weddingshoot verlovingsshoot | loveshoot 3 tips waarom! De ene fotograaf biedt het als extra aan, de ander heeft het standaard in zijn/haar trouwpakket zitten. Als

Meer genieten van jullie trouwdag? Deze tips helpen jullie op weg!

Meer genieten van jullie trouwdag?

Meer genieten van jullie bruiloft Deze tips zijn makkelijk & zorgen dat jullie meer kunnen genieten! De niet standaard checklist! Als trouwfotograaf heb ik al