Familiefotograaf

Familiefotoshoot in Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Gouda, of Zuid-Holland

Familiefoto's.

Iedereen wil ze maar de stap zetten om een familiefotoshoot te boeken blijft een uitdaging.

Warm & Kleurrijk
Familiefotoshoot in Gouda gemaakt door www.sharedmoment.nl

Familiefoto op het strand of in het bos!

Familieshoot in de buitenlucht!

We weten het allemaal, de tijd vliegt aan ons voorbij. 

Zo zit je met de hele familie gezellig onder de kerstboom en zo zit je met ze in de tuin tijdens een familie barbeque. Met natuurlijk de bijbehorende selfie’s als herinnering. 

Maar zijn die selfie’s echt mooi? Mooi genoeg om uit te vergroten en aan de muur te hangen? Of wil je liever een echte, mooi familiefoto’s? Gemaakt door een professionele fotograaf, iemand die weet hoe ze jullie familie goed op de foto moet zetten?!  

Iemand die gelijk doorheeft wie de gangmaker van jullie familie is of wie juist de serieuze is.

Het is niet moeilijk! Zijn alle kinderen én kleinkinderen aanwezig omdat er een speciale gelegenheid is? Denk aan een trouwjubileum of de verjaardag van opa/oma. Of wat dacht je van jullie jaarlijkse familiedag? Of familie uitje? Een perfect moment om iedereen op de foto te zetten!

Een foto waar opa/oma, kinderen & kleinkinderen op staan is een herinneringen voor nu maar vóóral voor later!

Familiefoto's waar iedereen op staat!

Zeg je familiefotoshoot dan zeg ‘iedereen’. 

Iedereen wordt op de foto gezet opa/oma met de kinderen én kleinkinderen, maar ook alleen de broers en/of zussen met ouders.

Een fotomoment voor alleen de gezinnen pakken we ook even mee! Nee het zal geen uitgebreide fotoshoot worden, daarvoor zou je toch echt een apart moment met het gezin voor inplannen. Kijk eens bij gezinsfotoshoot 

Maar als we er toch zijn, worden alle gezinnen ook apart op de foto gezet. 

Dus wacht niet & boek jullie familieshoot! Een fotoshoot met de familie is al mogelijk vanaf €345,- inclusief 10 foto’s, die jullie zelf mogen uitkiezen in jullie online galerij. 

Datum prikken? Vul dan het contactformulier in & ik neem snel contact met jullie op. 

Familiefotograaf Varscha is een spontane, grappige en fijne fotograaf. De foto’s die ze heeft gemaakt voor onze moeder haar verjaardag met de kinderen en kleinkinderen zijn super leuk geworden, geen standaard plaatje maar heel vrolijk en spontaan! Daarnaast niet te vergeten dat de locatie ook niet heel standaard was, wat super leuk was! Ik raad iedereen aan om een fotoshoot te boeken bij Shared moments!

Super leuke shoot gehad ! Door de begeleiding van Varsha voelde we ons erg op ons gemak , door de tips die we kregen ging alles vanzelf ! En de foto's zijn super mooi geworden een mooie herinnering die we voor altijd met ons mee dragen.

Fotograaf in zoetermeer. gezinsfotograaf, familiefotograaf en trouwfotograaf zoetermeer, gouda, moordrecht, berkel en rodenrijs, pijnacker.

Familiefotograaf

Dat ben ik! 

Varsha Kandhai, een 80’s baby met een toeristische achtergrond. Nog meer leuke weetjes over mij:

  • Theeleut 1ste klas, ik ben gek op thee!
  • Moeder van 3 kids & een hondenkind 
  • Gek op lange zomerse avonden
  • In grote gezelschappen hoor en zie je me nauwlijks maar voel ik me op me gemak dan ben ik altijd in voor een feesje en gezelligheid. 
 
Meer weten? Lees dan verder