Review

Fotograaf Delft

Lieve woorden van blije klanten

Familiefotoshoot

Familiefoto's in Delft

Familiefotograaf, Varscha, is een spontane, grappige en fijne fotograaf. De foto’s die ze heeft gemaakt voor onze moeder haar verjaardag met de kinderen en kleinkinderen zijn super leuk geworden, geen standaard plaatje maar heel vrolijk en spontaan! Daarnaast niet te vergeten dat de locatie ook niet heel standaard was, wat super leuk was!
Ik raad iedereen aan om een fotoshoot te boeken bij Shared moments!

-F.Verjaal-

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf in Delft en omstreken

Loveshoot fotograaf Varsha komt zeer rustig en prettig over. Ze legt makkelijk contact en tijdens de fotoshoot heeft ze tal van ideeen. Het uur is voorbij gevlogen we waren zeer verrast met het resultaat van de foto’s. De kleurensamenstelling is prachtig, volledig wat wij mooi vinden en onze liefde en vrolijkheid is duidelijk terug te zien in de foto’s. Varsha communiceert goed en snel en we kregen de foto’s in verschillende formaten. We hebben een hele toffe ervaring gehad en prachtige foto’s gekregen.

-S. Vennik-

Gezinsfotograaf

Gezinsfotoshoot Delft

Varsha zit vol energie en is onwijs enthousiast. Ze neemt je mee in haar energie wat heel fijn werkt als je een beetje camera schuw bent 🙈 -All About Aiden-

Varsha weet wat ze wilt en stelt iedereen op hun gemak. Ze is open, vrolijk en enthousiast. Fijne mooie foto’s als eindresultaat.

-L.Cabaret-

Loveshoot Zoetermeer

Fotograaf Delft

Nog nooit eerder een fotoshoot laten doen, maar met Varsha was het een hele fijne en mooie ervaring! Ze stelden ons op ons gemak en de tijd vloog zo voorbij. We hebben heel snel preview vd shoot gekregen en oh wat waren de foto’s mooi gemaakt! Varsha is zeker aan te raden als een goede en vriendelijke fotograaf!

-D. Peterburgskaya-

loveshoot Delft

Bruidsfotograaf Delft

Ik vond het een hele fijne en ontspannen sfeer. Totaal geen druk en ze kijkt goed naar wat gaat en wat niet. Tot op de dag van vandaag blij met de foto’s.

-Juf L-