Trouwfotograaf leiden, Noordwijk, Zoeterwoude

Trouwen in Den Haag

Tradionele Chinese bruiloft

Bruidsfotograaf Den Haag

Met doorgames & thee ceremonie

Ik mocht mee als extra fotograaf, dit bruidspaar had om een 2e trouwfotograaf gevraagd. Iets wat niet ongebruikelijk is in de wereld van trouwfotografie, immers zien 2 paar ogen meer de één.
En dit keer wat het ook nog eens lekker in de buurt! Dit bruidspaar begon hun trouwdag in het ouderlijk huis van de bruid, in Den Haag, randje Rijswijk.

Chinese traditie, doorgames!

Opdrachten voltooien om je bruid mee te mogen nemen

Bruidsfotograaf Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leiden & omstreken

Ja, de bruidegom moest verschillende opdrachten doen voordat hij ’toegang’ kreeg tot zijn bruid. Dit fenomeen heb ik in verschillende culturen gezien, voor mij was het dus niets nieuws. Wat heb ik gelachen om de opdrachten en de uitvoering ervan!
Van benen harsen tot ping-pong ballen uit een bakje schudden en een rap schrijven met zijn squad! Eenmaal toegang tot zijn bruid wat het tijd om richting het stadhuid van Rijswijk te rijden, eerste voor de wet trouwen & later voor de kerk.
Na een kort en bondige huwelijksvoltrekking mochten we richting hartje Den Haag.
ALS GEBOREN EN GETOGEN HAGENEES VIND IK HET MAAR AL TE LEUK OM IN MIJN EIGEN STADJE TE KOMEN, LAAT STAAN ER EEN TROUWFOTOSHOOT TE DOEN!
En wat hebben we er prachtige plaatjes gemaakt!
Tijdens de fotoshoot had ik tactisch mijn fototas langs de kant gelegd, ergens waar in hem in het oog kan houden maar dat deze wel uit de weg lag. Dacht ik….
Totdat er een beveiliger aan kwam met de vraag of die tas van iemand was? Ja, van mij….Wilt u die dan heel snel weghalen mevrouw!? Anders moet ik hem in beslag nemen! OEPS
Ja, dat was ik even vergeten. De boel is natuurlijk zo goed beveiligd daar.
Ah fijn, na de shoot was het tijd om richting locatie #2 te rijden.
Lambertuskerk In Raamsdonk
Yes, I DO
Dit keer voor het geloof en de kerkelijke gemeenschap. Na afloop van een prachtige ceremonie mochten we terugrijden richting Rijswijk!
Hier was het snel omkleden, dit keer in Chinese trouwkleding voor hun
TRADITIONELE THEE CEREMONIE
Tijdens deze ceremonie knielt het bruidspaar voor de oudere generatie, denk aan ouders, ooms/tantes en opa’s/oma’s. Met het aanbieden van een kopje thee ontvangt het bruidspaar een rode enveloppe als gelukwens.
Voor mij was dit mijn eerste Chinese bruiloft en als het aan mij ligt zeker niet de laatste.

Trouwplannen?

Bruidsfotograaf Den Haag en omstreken, Varsha Kandhai

Zijn jullie van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen?
En hebben jullie nog geen trouwfotograaf? Ik help jullie met alle liefde!
Vul het contactformulier in & ik neem contact met je op. 
Tot snel! 
Liefs, Varsha

Meer blogs

Pre-weddingshoot in de duinen van Den Haag

Waarom een pre-weddingshoot?

Pre-weddingshoot verlovingsshoot | loveshoot 3 tips waarom! De ene fotograaf biedt het als extra aan, de ander heeft het standaard in zijn/haar trouwpakket zitten. Als

Meer genieten van jullie trouwdag? Deze tips helpen jullie op weg!

Meer genieten van jullie trouwdag?

Meer genieten van jullie bruiloft Deze tips zijn makkelijk & zorgen dat jullie meer kunnen genieten! De niet standaard checklist! Als trouwfotograaf heb ik al

Winterbruiloft Zuid Holland, bijvoorbeeld bij Haags Hoog of Hoeve Zzamen

Winterbruiloft bij Hoeve Zzamen

Winterbruiloft Zuid-Holland Trouwen in de winter Hoeve Zzamen Een trouwlocatie verstopt tussen Leidschenveen, Zoetermeer & Nootdorp Als je er langs zou rijden, zou je niet

Trouwen op Landgoed Vidaa in Bergschenhoek met trouwfotograaf Shared Moments

Trouwen in Rotterdam & omstreken

Trouwen in Bergschenhoek & omstreken Trouwfotograaf Bergschenhoek, Rotterdam & bleiswijk Langoed Vidaa in Bergschenhoek Een trouwlocatie verstopt in ’t groen. En wat bedoel ik daarmee?