gezinsfotograaf, familiefotograaf en trouwfotograaf zoetermeer, gouda, moordrecht, berkel en rodenrijs, pijnacker.

Loveshoot Zoetermeer

Loveshoot Zoetermeer

loveshoot Zoetermeer, Den Haag, Delft & omgeving

gezinsfotograaf, familiefotograaf en trouwfotograaf zoetermeer, gouda, moordrecht, berkel en rodenrijs, pijnacker.
Wij hebben geen échte mooie foto’s samen, het wordt tijd dat daar verandering in komt!
Je hebt geen speciale reden nodig om een loveshoot te boeken. Het kan omdat jullie het leuk vinden of omdat jullie verloofd zijn & de foto’s willen gebruiken voor jullie trouwkaart!?
Een loveshoot is ook een goeie manier om alvast aan de camera en fotograaf te wennen, Mochten op jullie, voor jullie trouwdag, een bruidsfotograaf hebben ingehuurd. (Wat ik je echt wel aanbeveel, en nee, dat ze ik niet omdat ik zelf trouwfotograaf ben)
Geloof me, als jullie dit doen vóór jullie trouwdag, zal je zien dat het veel fijner is op jullie grote dag. Jullie zullen niet/minder het gevoel hebben…Daar heb je die camera weer. 
Selfie’s zijn leuk maar een loveshoot is echt wel anders. Bij Shared Moments, loveshootfotograaf Varsha, moeten jullie echt aan de bak!

Loveshoot met je liefde
omdat jullie verloofd zijn of zomaar!

Des te meer jullie met elkaar bezig zijn(en minder met mij) Des te mooier worden de foto’s!
Geen stijve poses dus maar lekker gek doen! Piggyback-ride, samen rennen, elkaar diep in de ogen aankijken. Jullie gaan het allemaal doen tijden een loveshoot.
Herkennen jullie je hierin?

Loveshoot zoetermeer

loveshoot in het Buytenpark te Zoetermeer

Boek dan een loveshoot!
Vul het contactformulier in en ik neem contact met jullie op. Ik praat graag en vertel jullie met alle liefde wat de mogelijkheden zijn. 
Tot snel!
Liefs, Varsha

Meer blogs

Pre-weddingshoot in de duinen van Den Haag

Waarom een pre-weddingshoot?

Pre-weddingshoot verlovingsshoot | loveshoot 3 tips waarom! De ene fotograaf biedt het als extra aan, de ander heeft het standaard in zijn/haar trouwpakket zitten. Als

Meer genieten van jullie trouwdag? Deze tips helpen jullie op weg!

Meer genieten van jullie trouwdag?

Meer genieten van jullie bruiloft Deze tips zijn makkelijk & zorgen dat jullie meer kunnen genieten! De niet standaard checklist! Als trouwfotograaf heb ik al

Winterbruiloft Zuid Holland, bijvoorbeeld bij Haags Hoog of Hoeve Zzamen

Winterbruiloft bij Hoeve Zzamen

Winterbruiloft Zuid-Holland Trouwen in de winter Hoeve Zzamen Een trouwlocatie verstopt tussen Leidschenveen, Zoetermeer & Nootdorp Als je er langs zou rijden, zou je niet

Trouwen op Landgoed Vidaa in Bergschenhoek met trouwfotograaf Shared Moments

Trouwen in Rotterdam & omstreken

Trouwen in Bergschenhoek & omstreken Trouwfotograaf Bergschenhoek, Rotterdam & bleiswijk Langoed Vidaa in Bergschenhoek Een trouwlocatie verstopt in ’t groen. En wat bedoel ik daarmee?