Trouwen bij brasserie Park in Leiderdorp met trouwfotograaf www.sharedmoments.nl

Trouwen in Leiden-Leiderdorp

Trouwfotograaf Leiden

Trouwen in Leiden, leiderdorp, voorschoten & alphen aan den rijn

trouwen bij brasserie park in leiderdorp met trouwfotograaf shared moments
Een bruiloft, anders dan anders!
Waarom?
Omdat de bruid, Myranda, niet wist dat ze ging trouwen! 
Ze wist van niets!
Oproep:
De vader van een vriendin van mij en zijn nieuwe vriendin trouwen aanstaande 24 december in Leiderdorp.
Het is een verrassing voor zijn partner, ze trouwen in een klein gezelschap.
Ze zoeken een fotograaf
Leuk, doen we! Het idee van een verrassingsbruiloft klonk als muziek in mijn oren. 
Maar wat kon ik verwachten? De bruidegom, Rinus, had alles uit handen gegeven aan zijn dochter, want tja….Myranda mocht niets door hebben! Het feit dat zij gingen trouwen was een verrassing voor haar!
Ja, je leest het goed.
Een verrassingsbruiloft voor de bruid.
Wat is het verhaal, ze wilde al langer in het huwelijksbootje stappen maar door omstandigheden kwam het er niet van. De trouwringen hadden ze zelfs al gekocht maar lagen in de kast.  
Totdat de Myranda erover begon, want ja….
De ringen lagen daar maar te liggen.
En wanneer ging de grote dag dan komen?
Er was geen reden om niet in het huwelijksbootje te stappen dus besloot Rinus de stoute schoenen aan te trekken & alles te regelen. Locatie, decoratie, een babs & dus ook een fotograaf. Omdat ze allebei geen behoefte hadden aan een bruiloft met toeters & bellen besloot hij het klein & intiem te houden. Een groep van +/- 20 personen, de kinderen, ouders, beste vrienden & broers/zussen.
 
En waar gaat mijn hart sneller van kloppen?
Juist, klein & intiem!

trouwen Leiden

Trouwlocatie Leiden, Leiderdorp, Voorschoten & Zoeterwoude

Bruidsfotograaf Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Zuid Holland & midden Nederland

24-12-2022 
Kerstmiddag/avond
Brasserie Park in Leiderdorp, daar ging het allemaal plaatsvinden. Myranda werdt met een smoesje erheen gelokt, waarnaar het bruidspaar opgewacht zou worden door familie/vrienden. 
Via een soort track & trace app kon dochterlief precies bijhouden waar het bruidspaar was & hoelang het nog duurde voordat ze op de locatie zouden aankomen. 
‘Ze zijn er bijna! We moeten naar buiten’ 
Daar stonden ze dan! Iedereen op een rij, wachtend op het Myranda & Rinus.
Haar reactie
Wat gebeurt hier? Wat is dit?
Ja, toen moest de Rinus even tekst & uitleg geven. Dat deed hij heel netjes, hij is zelf nog op zijn knieën gegaan om haar officieel ten huwelijk te vragen. Onderweg naar de trouwzaal maakte ze kennis met de babs & moest er een onbekende omstander getroost worden. Die had alles meegekregen en was zo ontroerd van alles dat haar even teveel werdt.  
Bij binnenkomst moest de bride-to-be het even laten bezinken maar na het zien van de aankleding, de ringen die klaar lagen, de foto’s van dierbaren die er niet bij konden zijn & even een privé momentje met haar aanstaande…
Was het besef daar, we gaan dit doen!
Na alle geliefden geknuffeld te hebben & een drankje genuttigd te hebben waren ze er klaar voor. Het was tijd, tijd om elkaar het JA woord te geven. 
Tijdens de ceremonie zijn er herinneringen opgehaald, waren er tranen van blijdschap maar ook van verdriet. Juist dat soort momenten zijn mooi, rauw, ongepolijst & vooral echt! I LOVE IT! Echt waar, huur je mij in als jullie trouwfotograaf dan worden echte, pure momenten vastgelegd.
Na de I-do’s was het tijd om de ringen uit te wissen (die zolang in de kast hadden gelegen dat de ring van Rinus niet meer paste) te proosten, de felicitaties & een verassing voor het bruidspaar.
Rinus werkt namelijk bij de brandweer! En die kwamen, heel cliché, een ABC-tje verzorgen. Geen bruiloft zonder ABC-tje natuurlijk 😉 Dit alles ging gepaard met alle toeters & bellen. En dan bedoel ik ook alles! Zwaailampen, sirenes, brandblussers, zelfs een melding op de piepers!
Iedereen van de brandweerkazerne mocht weten dat er getrouwd was.
En met een leuke groepsfoto, voor de brandweerwagen, sloot ik de avond af. Moe maar voldaan! Intens genoten van een bruiloft waarbij het ging om samen, met de belangrijkste mensen om je heen, 1 van de intiemste stappen in het leven te zetten.
Het huwelijksbootje. 

Trouwen in Leiden

Trouwfotograaf Leiden, bruidsfotograaf Leiderdorp,Voorschoten & omstreken

Hoe gaat jullie trouwdag eruit zien? Gaan jullie ook voor klein & intiem? Of maken jullie er toch een groter feestje van?!
Hoe jullie het ook voor je zien, ik denk graag met jullie mee.
Dus zoeken jullie nog een trouwfotograaf? Zoek niet verder want I’m your girl!
Vul het contactformulier en ik duik gelijk in mijn agenda voor een datumcheck! Daarna kunnen we een datum prikken voor een kennismakingsgesprek waarin jullie, al jullie ideeën, met mij kunnen uitwisselen!
 
Tot snel! 
Liefs, Varsha

Meer blogs

Familiefotoshoot in Gouda gemaakt door www.sharedmoment.nl

Familiefotoshoot, wat trek je aan?

Familiefotoshoot Familie fotoshoot met de hele fam? Geen idee wat jullie aan moeten? Met deze tips wordt het kiezen van jullie outfits een eitje! En

Hoelang huur je een trouwfotograaf in?

Trouwfotograaf Zuid-Holland Hoelang huur je een trouwfotograaf in?! Laat ik beginnen met…. Daar is geen enkel antwoord goed/fout, daar zijn geen regels voor. Als je

Pre-weddingshoot in de duinen van Den Haag

Waarom een pre-weddingshoot?

Pre-weddingshoot verlovingsshoot | loveshoot 3 tips waarom! De ene fotograaf biedt het als extra aan, de ander heeft het standaard in zijn/haar trouwpakket zitten. Als

Meer genieten van jullie trouwdag? Deze tips helpen jullie op weg!

Meer genieten van jullie trouwdag?

Meer genieten van jullie bruiloft Deze tips zijn makkelijk & zorgen dat jullie meer kunnen genieten! De niet standaard checklist! Als trouwfotograaf heb ik al