Trouwfotograaf Brabant

Trouwen brabant

Ongedwongen, niet geposeerd, precies zoals de sfeer was
Lachen, gieren & brullen! Misschien ook een traantje van trots & verdriet maar genieten zal de boventoon voeren. Genieten met een grote G! 
Natuurlijk willen jullie die mooie herinneringen vastgelegd hebben, in een warme kleurrijke trouwfoto’s.  Daarvoor moet je bij mijn zijn. 
Ik leg de momenten vast die jullie zo diep raakten dat je het nog voelt. De stevige knuffel van je beste vriendin omdat het ein-de-lijk ‘your big day’ is, of de trotse blik van je ouders als jullie naar het altaar lopen. En wat dacht je van de speech? Ik vang precies het moment dat er bij jouw vader – die zweert ‘nooit te huilen op bruiloften’ – toch een traan over zijn wang rolt.
Mijn doel: elke keer dat jullie naar de foto’s kijken, gaan jullie terug in de tijd. De geweldige herinneringen komen boven door de foto’s en het voelt weer even nét als toen.
 
gezinsfotograaf, familiefotograaf en trouwfotograaf zoetermeer, gouda, moordrecht, berkel en rodenrijs, pijnacker.

trouwfotograaf? Wie is het?

Trouwfotograaf Brabant

Ook fotografeer ik de momenten die jullie in alle drukte niet meegekregen hebben. De momenten waarvan je niet wist dat ze er waren.
Hoe jullie kleine ringdrager zich vol trots voorbereidt, hoe de niet-danser van de familie tóch op dansvloer belandt en het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien: altijd magisch!
Vanaf de achtergrond breng ik jullie dag in beeld & wanneer jullie behoefte hebben aan begeleiding, ben ik er voor jullie. 
‘Stay out of the way & capture the day’ is mijn motto voor jullie trouwdag. 
Deze moeder van 3 kids is blijft het liefst op de achtergrond maar voel ik me op mijn gemak dan doe ik een gezellig dansje met jullie.
Meer weten over mij?

Trouwen Brabant

trouwvideograaf brabant

Wat als jullie ook bewegend beeld hebben van jullie bruiloft?!
Het zien & horen van elkaar geloftes, hoe jullie elkaar het ja woord geven, de speeches die gegeven worden door jullie geliefden!
Ga voor het beste van beide werelden!
Ga voor een trouwfilm & foto's!

trouwfotograaf brabant

lieve woorden

“Wij hebben Varsha (Shared Moments) als een hele fijne en professionele fotograaf ervaren. Zij weet goed vast te leggen belangrijk vindt vast te leggen en maakt een hele persoonlijke reportage. Daarnaast is het een superleuke en lieve vrouw die haar leuke persoonlijkheid in haar professionele houding meeneemt. De foto's zijn super mooi geworden en we hebben veel complimenten ontvangen over de leuke fotograaf en gave foto's!”
R & V
“Varsha is echt een topper! Zij heeft onze dag precies vastgelegd zoals wij deze ook ervaren hebben, ongedwongen en gezellig! De sfeer van de dag was overduidelijk op de foto's te zien. De shoot was zo leuk en relaxed en de rest van de dag was ze er, maar niet opvallend waardoor de foto's heel echt zijn geworden. Wat een prachtige foto's zijn het geworden! Trots op het resultaat! Wij genieten na met de foto's! Dank je wel Varsha!.”
Timo en Francisca
“Wij hadden vooraf aangegeven dat we vooral ongedwongen sfeer foto’s wilden. Varsha heeft goed naar ons geluisterd, de foto’s geven heel goed de stemming van de dag weer. Haar kracht is dat ze heel goed onderlinge blikken weet te vangen. Ze gaat op in het gezelschap, waardoor je er niet van bewust bent dat er foto’s van je worden gemaakt..”
Trouwen op Landgoed Vidaa in Bergschenhoek met trouwfotograaf Shared Moments
Marcel & Olga

Jullie trouwdag,
once in a lifetime moment

Voor jullie is de bruiloft een once-in-a-lifetime moment, maar ik heb ervaring met het vastleggen van bruiloften.
Daarom ben ik er om jullie een helpende hand te bieden en tips te geven waar nodig. Zo zorg ik ervoor dat iedereen geweldig op de foto staat, ook als je denkt dat je niet fotogeniek bent. 
Een trouwpakket is al mogelijk v.a. €1195,-
(6 uur trouwfotografie + basis album) 
Spreekt mijn stijl en werkwijze jullie aan? 
Vul het contactformulier in, ontvang de trouwbrochure met meer informatie over mijn werkwijze & trouwpakketten.