Trouwen Den Haag, Delft, Leiden, Noordwijk

Trouwfotograaf Noord Holland

Yes, jullie gaan trouwen! 
Jullie zijn al druk bezig met het plannen van jullie bruiloft of staan jullie aan het begin van deze leuk reis, in jullie leven?
In welke fase jullie ook zijn, jullie zijn opzoek naar een trouwfotograaf. 
Iemand die jullie dag kan vastleggen zoals het verloopt. Geen poespas, een trouwfotograf die vanaf de achtergrond jullie dag trouwdag tastbaar maakt. 
Een fotograaf die jullie opweg helpt in aanloop naar jullie bruiloft. Een bruidsfotograaf die de stevige knuffel van je beste vriendin omdat het ein-de-lijk ‘your big day’ is, of de trotse blik van je ouders als jullie naar het altaar lopen, vastlegt. 
En wat dacht je van de speech? Ik vang precies het moment dat er bij jouw vader – die zweert ‘nooit te huilen op bruiloften’ – toch een traan over zijn wang rolt.
Ongedwongen, niet geposeerd en foto’s die de sfeer van jullie trouwdag vangen.
Dan ben ik dé fotograaf voor jullie!

Bruidsfotograaf noord holland
de persoon achter de lens

trouwlocaties noord holland

‘Varsha is echt een topper! Zij heeft onze dag precies vastgelegd zoals wij deze ook ervaren hebben, ongedwongen en gezellig! De sfeer van de dag was overduidelijk op de foto’s te zien. De shoot was zo leuk en relaxed en de rest van de dag was ze er, maar niet opvallend waardoor de foto’s heel echt zijn geworden. Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Trots op het resultaat! Wij genieten na met de foto’s! Dank je wel Varsha!’
Ja, dat ben ik!
Omschreven door bruidspaar Francisca & Timo. Zij stapte in het huwelijksbootje in NOV’23. In het bijzijn van hun dochtertje & geliefden. 
Naast fotograaf ben ik ook moeder van 3 kids, 1 hond & de partner van Tim. 
Meer weten over mij? 

 

Jullie trouwdag
Jullie dag om te shinen

Trouwfotograaf Noord Holland

Jullie trouwdag, de dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken. 

Mijn doel: Elke keer dat jullie naar jullie trouwfoto’s kijken, gaan jullie terug in de tijd. De geweldige herinneringen komen boven door de foto’s en het voelt weer even nét als toen.

Niet alleen van de momenten die jullie bewust hebben meegemaakt maar ook de momenten die jullie níet hebben meegekregen. Ook die zijn belangrijk & leg ik voor jullie vast. 

Benieuwd hoe de trouwdag van andere bruidsparen verliep?

Je leest het in de blogs!

Trouwvideo

De foto’s nemen jullie terug naar jullie trouwdag maar met een trouwfilm gaan jullie weer helemaal terug in de sfeer van jullie dag. Hoe jullie elkaar het JA-woord geven, de brok in je keel toen je gelofte aflegde of wat dacht je van de speeches die gegeven werden. De woorden van jullie geliefden, aan jullie, het bruidspaar!
Bij Shared Moments kunt je terecht voor beide, the best of both worlds.
Jullie trouwdag vastgelegd op foto & video!
Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? 
Vul het contactformulier in & ontvang de trouwbrochure met informatie! 
Er is al een trouwpakket mogelijk v.a. €1195,- (6 uur trouwfotografie)